Glas plaatsen in Lelystad

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u op zoek naar glasspecialist voor de plaatsing van glas? Dan zit u in Lelystad goed bij Glaspunt B.V.. Onze glaszetters zijn gespecialiseerd in alles wat met beglazing te maken heeft. Dus ook glas plaatsen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Of u nu kiest voor een energiebesparende glassoort of juist gaat voor een glassoort die het geluid van de drukke weg langs uw woning dempt. Dankzij ons ruime assortiment glassoorten hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe beglazing. Twijfelt u over het type glas u wilt laten plaatsen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend advies.

Glas plaatsen Lelystad: zo gaan we te werk

Onze glaszetters monteren al jaren glas op een veilige en professionele manier. Wij vertellen u graag welke stappen er gezet worden als u ons inschakelt voor de plaatsing van glas.

  1. Wij voorzien u van advies, zodat uw woning of pand wordt voorzien van de juiste glassoort.
  2. Onze glaszetters komen bij u langs om het glas in te meten. Dat is van groot belang, omdat glas uit kan zetten en kan knappen als het niet goed is ingemeten.
  3. Na het inmeten wordt uw nieuwe glas besteld en zodra het geleverd is maken wij een afspraak voor het zetten.
  4. Wij monteren uw nieuwe beglazing en zorgen voor de juiste kitlagen tussen de ruit en het kozijn. Deze kitlagen vangen de krimp en rek van uw raam op, maar zorgen er ook voor dat alle waterdicht is.
  5. U ontvangt te allen tijde 10 jaar garantie op de montage van uw nieuwe glas.

Glas plaatsen in Lelystad? Neem contact op met Glaspunt B.V.

Wilt u ook nieuw glas laten plaatsen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via 085 - 106 11 45. U kunt contact met ons opnemen voor advies of om direct een afspraak te maken. In Lelystad en omgeving staat Glaspunt B.V. voor u klaar.