Glasschade in Lelystad?

Is de deur van uw schuur te hard dichtgewaaid en is het glas gebroken? Of hebben uw buurjongens per ongeluk een bal door uw ruit getrapt en is deze gesneuveld? Geen paniek! Bel Glaspunt B.V. 085 - 106 11 45. Wij zijn in het geval van nood binnen 30 minuten ter plaatse en regelen alles voor u.

Glasschade is gevaarlijk, omdat kapot glas vlijmscherp kan zijn. Laat de kapot gevallen scherven daarom altijd liggen, zorg ervoor dat niemand in de buurt van de kapotte ruit komt en haal geen gebroken delen uit de sponning. Als glaszetter beschikken wij over de juiste beschermingsmiddelen en gereedschappen om de scherven op een veilige manier op te ruimen. Daarnaast is het plaatsen van een noodvoorziening een stuk makkelijker als er nog gebroken delen in uw raam zitten.

Afhandeling met uw verzekering

Zit u met de handen in het haar, omdat u te maken heeft met glasschade en geen idee heeft hoe u dit met de verzekering moet afhandelen? De afhandeling met de verzekering is wel het laatste waar u zich druk over hoeft te maken. Bij ons hoeft u alleen maar uw verkeringspolis bij de hand te houden. Wij hebben direct contact met de meeste verzekeraars en kunnen de nota direct bij uw verzekering indienen. Kiest u voor ons, dan heeft u geen papieren rompslomp en binnen de kortste keren weer een nieuwe ruit in uw kozijn!